Соцопитування студентів щодо працевлаштування

Події
23.11.2022

Молодіжна громадська організація «Освічена ініціатива» підтримує українську молодь у професійному і кар’єрному розвитку та надає гуманітарну допомогу українцям з першого дня війни.

Представники організації можуть допомогти вам налагодити співпрацю із цими компаніями й закладами та регулярно отримувати від них цінні вакансії і можливості. Також для студентів проводяться різноманітні тренінги та заходи.

Пропонуємо студентам та випускникам пройти тест-опитування «Чи готовий/а ти до роботи мрії» у рамках проєкту «Пробіли в навичках української молоді за умов ІТ-трансформації та війни в Україні» за підтримки Європейського союзу у рамках Eastern Partnership Civil Society Fellowship Programme.

За результатами дослідження будуть розроблені рекомендації та поради для української молоді, зокрема, у вигляді персональних консультацій найактивнішим учасникам. Також учасники можуть виграти кар’єрну консультацію в одного з топ-спеціалістів – координатора міжнародного гуманітарного проєкту Анни Гарус або професора Люксембурзького університету Стефана Бордаса.