Семінар з атестації курсів Moodle

Кафедри
18.04.2023

17 квітня на кафедрі внутрішніх та професійних захворювань відбувся спеціальний семінар для педагогічних працівників зі створення якісних високопрофесійних Moodle курсів для дистанційного навчання. Основною метою цього семінару стало покращення знань та навичок персоналу кафедри для створення та вдосконалення своїх курсів Moodle. Даний захід проводили досвідчені та кваліфіковані спікерки – доцентка Наталія Сухонос та асистентка Анастасія Меленевич.

Авторки створили Moodle-курси «Внутрішні хвороби» для здобувачів освіти стоматологів ІІІ курсу та «Військово-польова терапія» для здобувачів освіти медичних факультетів V курсу з англійською мовою навчання. Зазначені курси у квітні 2023 року отримали акредитацію експертної комісії на чолі з директором ННІ якості освіти ХНМУ. Курси отримали високу оцінку експертів і рецензентів, а співробітники-автори курсів отримали вдячність за роботу зі створення курсів, що відповідають усім внутрішнім та зовнішнім критеріям.

Кафедра внутрішніх та професійних хвороб продовжує працювати над удосконаленням своїх курсів на платформі Moodle та докладає максимальних зусиль щодо отримання акредитації та визнання інших дистанційних курсів. Результат і кінцева мета проведеного семінару підкреслюють прагнення кафедри надавати студентам високоякісну освіту та навчання, навіть у контексті теперішніх надскладних умов навчання. А також свідчить про прагнення кафедри до досконалості та постійних зусиль щодо забезпечення своїх співробітників новітніми знаннями та навичками, необхідними для створення сучасних привабливих та ефективних курсів Moodle.