Світлої пам’яті Галини Михайлівни Балабайченко (16.09.1943–26.04.2024)

Події
26.04.2024

26 квітня 2024 р. у віці 80 років пішла з життя заслужена працівниця Харківського національного медичного університету Галина Михайлівна Балабайченко. 55 років життя Галини Михайлівни було тісно пов’язане з Харківським національним медичним університетом, в якому вона працювала, забезпечуючи документаційну сферу його діяльності.

Співробітники та студенти університету знали її як цілеспрямовану та відповідальну особистість, з незламною волею до життя, працелюбну та активну людину, небайдужу до чужих проблем. Ділові якості Галини Михайлівни були відзначені Почесною грамотою та Подякою Міністерства охорони здоров’я України, Почесною грамотою міськвиконкому Харківської міської ради, Почесною грамотою та Подякою ХНМУ. Великий життєвий досвід, уміння спілкуватися з людьми, доброзичливість принесли заслужену любов і повагу співробітників та здобувачів університету.

Ректорат, профком, співробітники загального відділу та університету висловлюють глибоке і щире співчуття рідним і близьким Галини Михайлівни. Вічний спокій та вічна пам’ять!