Відбулася конференція з латинської мови

Кафедри
19.04.2024

18 квітня 2024 р. на кафедрі латинської мови та медичної термінології відбулася V Всеукраїнська студентська науково-практична онлайн-конференція «Ars studendi terminologiae medicinali: лінгвокультурологічний та лінгводидактичний аспекти вивчення латинської мови та медичної термінології».

На початку заходу до учасників заходу звернулися проректор з наукової роботи ХНМУ професор Валерій М’ясоєдов та завідувачка кафедри латинської мови та медичної термінології доцентка Наталя Дерев’янченко. Представники університету відзначили значущість події та привітали учасників.

У конференції взяли участь представники медичних навчальних закладів Києва, Тернополя, Полтави, Луганська, Дніпра, Кременчука, Луцька. Здобувачі освіти працювали у чотирьох наукових секціях, де молоді вчені представили результати своїх наукових дослідів. Цей захід став важливою подією для обміну досвідом та ідеями між студентами та викладачами. Оргкомітет вдячний усім учасникам за активну участь у дискусіях та важливий внесок у розвиток студентської науки міста-героя Харкова. Бажаємо натхнення для подальших наукових звершень!