Відбудеться конференція щодо надання психологічної підтримки

Наука
01.04.2024

30 квітня 2024 року у змішаному форматі відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Підтримка психологічного благополуччя особистості в умовах війни: міжнародний досвід та українські реалії».

1 травня 2024року в рамках конференції буде організовано роботу науково-практичного семінару «Психолого-педагогічний супровід розвитку особистості: освіта, безпека, мир».

Мета конференції: посилення науково-методичного супроводу підготовки фахівців психологічної служби і педагогічних працівників щодо надання базової психологічної підтримки у роботі з дітьми, які отримали психологічну травму та вивчення успішного досвіду запровадження багаторівневої системи надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу та упровадження протоколів реагування, чітких алгоритмів перенаправлення для надання фахової допомоги.

До участі запрошуються здобувані освіти, науковці, керівники та педагогічні працівники закладів освіти, фахівці у сфері освіти дорослих, фахівці у сфері збереження психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, представники волонтерських, громадських, гуманітарних організацій.

Робочі мови конференції – українська, англійська.

Детально ознайомитись з програмою конференції