Вітання ректора ХНМУ з Днем Незалежності України

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із 31-ю річницею Незалежності нашої України!

День проголошення Незалежності 24 серпня 1991 року став визначною датою в історії українського народу, поворотною віхою на шляху демократії та суспільного єднання. Це свято кожного з нас – і тих, хто зміцнював суверенітет держави протягом останніх десятиліть, і молодих людей, ровесників Незалежності, які далі розвиватимуть Україну.

2022 рік став роком випробувань та значних втрат. Ворог вирішив відібрати у нас волю, суверенітет та території. Проте у російських загарбників нічого не вийде, бо ми, українці, завжди були волелюбними та незламними. І ми обов’язково переможемо!

На жаль, цього року ми не зможемо святкувати День Незалежності як завжди, адже продовжується героїчна боротьба нашого народу із окупантами. Усі ми кожного дня додаємо значних зусиль, наближуючи нашу перемогу. Щиро дякую усім співробітникам, лікарям, студентам та волонтерам, які роблять значний внесок у життя нашого міста, допомагають харків’янам та ЗСУ. Пишаюся кожним із вас!

Вітаю університетську спільноту з Днем Незалежності та бажаю безтурботного і мирного життя в улюбленій країні. Нехай Україна більше ніколи не знатиме скрутних часів! Хай живе вільний народ! Слава Україні!

Ректор університету Валерій Капустник