Відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт

Кафедри
24.01.2024

22 та 23 січня 2024 р. в ХНМУ відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійної програми «Управління в сфері охорони здоров’я» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».

Професійність екзаменаційної комісії забезпечено завдяки ретельному добору його персонального складу, до якого увійшли професор кафедри медицини катастроф і військової медицини Полтавського державного медичного університету професор Дмитро Карамишев (голова ЕК), заступник директора Департаменту охорони здоров’я ХОВА доцент Ігор Волченко (представник роботодавців) та провідні фахівці у цій сфері з числа науково-викладацького складу ХНМУ.

Під час публічного захисту було представлено напрацювання здобувачів вищої освіти, які аргументовано висвітили особливості публічного управління розвитком як сфери охорони здоров’я загалом, так і окремих її сегментів (хірургії, стоматології, екстреної (невідкладної) медичної допомоги тощо). При цьому враховано специфіку такого впливу як в умовах пандемії та військового стану, так і зважаючи на перспективи післявоєнної відбудови цієї суспільно важливої складової економіки України.

На особливу увагу заслуговує Стратегія подальшого розвитку КНП ХОР «ОКЛ», що розроблена Костянтином Лобойком і представлена для публічного обговорення на черговій сесії Харківської обласної ради. Адміністрація та професорсько-викладацький ХНМУ склад щиро зичить випускникам цієї ОПП успіхів у формуванні власної траєкторії професійного розвитку.