Відбулася конференція «Перший крок в науку – 2023»

Кафедри
01.05.2023

21 квітня у Вінницькому національному медичному університеті ім. М.І. Пирогова відбулася ХХ Наукова конференція студентів та молодих вчених з міжнародною участю «Перший крок в науку – 2023».

Учасники ділилися результатами власних досліджень, представили змістовні презентації, продемонстрували ерудицію та володіння ораторським мистецтвом.

До участі в Науковій конференції також доєдналися студенти Харківського національного медичного університету, які виступили з доповідями в секції «Клінічна фармакологія»:

  • Катерина Тополюк, Ліна Конопля (I медичний) – «Застосування штучного інтелекту в кардіології та клінічної фармакології», науковий керівниця – професорка Ірина Князькова;
  • Ігор Волков (I медичний) – «Штучні нейронні мережі як засіб ідентифікації інфаркту міокарду на записах електрокардіограм», наукова керівниця – професорка Ірина Князькова.

Студенти поділилися та отримали цінний досвід та провели час у колі прогресивних медиків, лікарів та науковців. Бажаємо наснаги у подальшому здобуванні знань!