Діяльність кафедри під час воєнного стану

Кафедри
25.11.2022

23 листопада відбулося засідання кафедри ендокринології та дитячої ендокринології під головуванням завідувача кафедри академіка Юрія Караченцева. На захід було запрошено головного лікаря клініки ДУ «Інститут проблем ендокринної патології ім. В.Я.Данилевського» НАМН України Олену Дорош.

На початку засідання Юрій Караченцев зазначив, що головним завданням колективу є якісне забезпечення безперервності навчального процесу лікарів та здобувачів вищої освіти на освітній та практичній складових відповідно до затверджених програм в умовах воєнного стану. Крім того, він зосередив увагу на розвитку більш тісного зв’язку з базою кафедри.
Завучка кафедри професорка Нонна Кравчун звернула увагу на необхідність активізації роботи колективу в напрямку методичної роботи. Професорка Ольга Гончарова обговорила нагальні питання стосовно наукової діяльності кафедри. У промові професора Павла Кравчуна було висвітлено питання щодо дистанційного навчання лікарів та здобувачів вищої освіти.

У свою чергу головна лікарка клініки Олена Дорош звернулася до співробітників кафедри щодо створення чіткого алгоритму лікувальної та консультативної роботи. Усі співробітники взяли активну участь в обговоренні підсумків роботи колективу в умовах воєнного стану та планів на наступний рік. У ході засідання були обговорені нагальні й проблемні питання щодо подальшої роботи кафедри.