Завершено цикл спеціалізації за фахом «Епідеміологія»

Кафедри
04.07.2023

30 червня в онлайн-режимі на кафедрі епідеміології відбувся екзамен для курсантів циклу спеціалізації за фахом «Епідеміологія», який став завершальним акордом у підготовці лікарів-епідеміологів. Впродовж 5 місяців 16 лікарів-стажистів з епідеміології з різних областей України вивчали нову спеціальність – основні питання епідеміології, сучасні підходи до здійснення епідеміологічного нагляду інфекційних та неінфекційних хвороб та опановували практичні навички. Незважаючи на складні умови військового часу, усі курсанти виконали програму з навчання на циклі спеціалізації в повному обсязі, підготували науково-практичні роботи за актуальними проблемами епідеміології та профілактики хвороб, які були представлені на науково-практичній конференції 23 червня.

Проведений контроль отриманих знань (оцінка рівня теоретичних знань за білетною системою, ступень оволодіння практичними навичками) показав, що курсанти мають високий рівень підготовки. Тепер нова команда лікарів-епідеміологів зможе долучитися до вирішення актуальних проблем у системі охорони здоров’я. Випускники програми подякували викладачам кафедри епідеміології та побажали подальших досягнень у їх складній роботі.

Кафедра епідеміології щиро вітає лікарів-епідеміологів з успішним завершенням навчання на циклі спеціалізації за фахом «Епідеміологія» та бажає успіхів у професійній діяльності на благо народу України.