Вітаємо з обранням в члени правління АДК України!

Кафедри
04.12.2023

З 29 листопада по 1 грудня 2023 р. м. Києві в змішаному форматі відбулася Всеукраїнська ІV фахова Школа дитячої кардіології «Аномалії судин у дітей», у якій взяли участь співробітники кафедри педіатрії та неонатології ХНМУ.

Від Харківської школи дитячих кардіологів була представлена доповідь завідувачки кафедри професорки Маргарити Гончарь у співавторстві з доценткою Альоною Бойченко та доцентом Олександром Онікієнком «Відкрита артеріальна протока в практиці неонатолога, педіатра, дитячого кардіолога».

Доповідачка надала відповіді на актуальні питання щодо гемодинамічної значущості вади, питання оптимального менеджменту пацієнтів різного віку, сучасних підходів до лікування та післяопераційного спостереження. Представлена інформація викликала практичний інтерес у фахівців.

У рамках заходу відбулося засідання Асоціації дитячих кардіологів України, під час якого професорку Маргариту Гончарь було обрано в члени правління цієї організації. Бажаємо пані Маргариті подальших успіхів і нових професійних досягнень!