Вітаємо призерку змагань зі стрільби з лука!

Події
29.11.2023

У м. Черкаси з 16 по 20 листопада відбувся Чемпіонат України зі стрільби з лука в приміщенні серед кадетів та молодших. У змаганнях взяли участь близько 110 спортсменів з 11 областей України та Києва. У програмі змагань було передбачено участь у класичному луку.

В особистій першості серед кадеток (дівчата) срібною призеркою національного чемпіонату стала студентка ІV медичного факультету майстериня спорту України Ярмак Ірина.

Святкувала перемогу Ірина і в командній першості – команда «Харківська – 1», яка у запеклій боротьбі з командою Одеської області виборола золото Чемпіонату України зі стрільби з лука в приміщенні серед кадетів та молодших.

Також з 22 по 25 листопада проводився Кубок України зі стрільби з лука в приміщенні, у якому брали участь 218 найсильніших лучників з 17 команд 14 областей України та міста Києва. Змагання відбулися на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту у Львові.

Це доволі важливі змагання для спортсменів, бо результати будуть враховані для формування національної збірної команди України зі стрільби з лука на наступний рік.

В індивідуальних змаганнях у стрільбі з класичного лука серед жінок срібною призеркою стала Ірина Ярмак. Вона успішно дійшла до фіналу, де з рахунком 2:6 поступилася львівській лучниці Вероніці Марченко.

Вітаємо Ірину з досягненнями та бажаємо нових звершень та перемог!