Вітаємо!

Кафедри
19.10.2021

Аспірантка кафедри внутрішньої медицини №1 Анастасія Рождественська отримала National Scholar Award (Національну премію вченого) в рамках наукового заходу «Віртуальний Європейський гастроентерологічний тиждень 2021» (UEG Week Virtual 2021), який пройшов 3-5 жовтня на онлайн-платформі. Організатором конференції виступила ГО «Об’єднана Європейська гастроентерологія» (United European Gastroenterology, UEG).

Під керівництвом завідувачки кафедри ВМ №1 Наталії Железнякової аспірантка виконала та презентувала постерну роботу на тему: «Kallistatin as a biomarker of non-alcoholic fatty liver disease progression in patients with hypertension» («Калістатин як біомаркер прогресування неалкогольної жирової хвороби печінки у пацієнтів з артеріальною гіпертензією»).

У масштабному науковому заході взяли участь дослідники з багатьох країн світу (Австрії, Германії, США, Великої Британії, Японії, Китаю та ін.). Однак Національна премія від UEG присуджується тільки одному молодому вченому (віком до 35 років) з кожної країни, що підвищує цінність отриманої винагороди!

Вітаємо Анастасію Рождественську та колектив кафедри внутрішньої медицини №1 з перемогою та бажаємо подальших наукових досягнень!