Зустріч з представниками Експертної ради

27 жовтня представники Студентського самоврядування ХНМУ відвідали зустріч, де мали змогу обговорити надважливі питання для студентства з головою Експертної ради студентства Іллею Бєляком та з експерткою з питань освіти та науки Юлією Гришиною.

Було обговорено пропоновані нововведення в освіті, в ЄДКІ, презентовано проєкти Експертної ради студентства закладів вищої освіти. Також було підняте актуальне питання – можливість безкоштовної військової підготовки. «…Не у всіх є можливість оплатити навчання на військовій кафедрі. А запит, виявляється, великий. Ми знайдемо такі можливості»,– прокоментувала це питання Юлія Грішина.

Одразу на місці визначили відповідальних за ці напрямки роботи, які вже готують звернення і пропозиції. Також Юлія Гришина подарувала Студентському самоврядуванню ХНМУ авторську книгу «Знання, які змінюють світ».

Молодь на Харківщині проактивна, небайдужа й обізнана. Саме такі студенти й долучаються до Експертної ради. Нагадуємо, що представниця від Студентського самоврядування ХНМУ в Експертній раді студентства – голова Студентської ради ХНМУ Катерина Тополюк, що дає нашому університету певну обізнаність в актуальних подіях та проблемах.

Продовжуємо об’єднувати студентів України та працювати разом задля нашого майбутнього!