Вступники, ХНМУ – ваш StartUp!

22–23 травня у Харківському національному медичному університеті відбувся День відкритих дверей онлайн. Цей 2-х туровий захід став унікальною можливістю поглибитись в атмосферу університетського життя й по суті став стартом вступної кампанії 2024 року.

У перший день до ознайомлення з різноманіттям спеціальностей та освітніх програм і можливостями університету майбутніх вступників запросив перший проректор з науково-педагогічної роботи Максим Хаустов. Учасники онлайн-зустрічі мали змогу детально ознайомитися з процесом навчання та сучасним обладнанням, яке використовується в навчальному процесі. Докладну інформацією про правила прийому на навчання для здобуття вищої освіти у ХНМУ в 2024 році представила відповідальна секретарка Приймальної комісії Вікторія Головачова.

На другий день самі студенти ділилися своїм досвідом навчання, корисними порадами та яскравими враженнями від перебування у медичній спільноті університету. Тренери-фасилітатори від Студентського самоврядування, які були підготовлені на базі Центру психічного здоров’я та Навчально-тренувального центру тактичної медицини університету, провели майстер-класи.

Нагадуємо, що питання щодо вступу до ХНМУ, вирішуються Приймальною комісією. Відеозапис Дня відкритих дверей ви можете переглянути:

1-й тур Дня онлайн-відкритих дверей
2-й тур Дня онлайн-відкритих дверей

Вступників, які у майбутньому бачать себе медиками, чекаємо у студентській родині Харківського національного медичного університету!