Волонтери ХНМУ допомогли з фасуванням ліків

20–21 лютого команда сектору громадського виховання та волонтерства Студентського самоврядування ХНМУ об’єднала свої зусилля спільно з командою RPG MEDICINE, яка займається постачанням життєво-необхідних ліків у деокуповані міста та села України.

Молодь зібралася задля допомогли з фасуванням ліків, що будуть спрямовані на Донецький напрямок. Усього спільними зусиллями волонтерів було розфасовано по упаковкам 27 340 таблеток.

Партію ліків необхідно було розкласти порціями та підписати, щоб волонтери з організації RPG MEDICINE змогли надати гуманітарну допомогу та роздати потрібні таблетки якомога більшій кількості людей у прифронтовій зоні.

Також студенти-медики допомогли із фасуванням гуманітарної допомоги у вигляді ліків та медичного інструментарію, що будуть спрямовані саме у лікарні на Донецькому напрямку.

Препарати потрібно було розфасувати на частини для лікарень (інфузії, перев’язки, хірургічний та реаніматологічний одноразовий інструментарій тощо) та для пересічних громадян у вигляді гуманітарної допомоги (ліки від тиску, застуди, головного болю та температури). Наші волонтери плідно попрацювали, наспівуючи українські пісні під гітару.

25 лютого волонтери розвозитимуть розфасовані ліки й іншу заготовлену гуманітарну допомогу.Ми вдячні команді RPG MEDICINE за їхню активність у забезпеченні ліками людей, що знаходяться в зоні бойових дій, а також за можливість приєднатися до гарної справи.