Вітаємо із нагородою!

Кафедри
22.02.2022

Лікарка-інтерн кафедри стоматології Ганна Єрмолова виборола Ґран-прі у Всеукраїнському конкурсі «Шлях у світ майстерності», який відбувся 19 лютого у Полтавському державному медичному університеті.

Мета конкурсу – демонстрація майстерності лікарів-інтернів стоматологів в реставраційній техніці відновлення зубів. Таке змагання не тільки дає змогу стоматологам продемонструвати свою вправність у реставраційній техніці, але й допомагає популяризувати сучасні технології, матеріали та стоматологічне устаткування. Конкурсанти виконували завдання вищого рівня складності, а результати їх роботи оцінювали не лише журі, а й самі пацієнти, їх рідні та найближче оточення.

Підбиття підсумків конкурсу та нагородження переможців відбулося на базі кафедри післядипломної освіти лікарів-стоматологів м. Полтава в клініці «Професорська стоматологія». Ґран-прі конкурсу отримала Ганна Єрмолова. Перше місце розділили учасниці Аліна Копачинська (м. Івано-Франківськ) та Ілона Ставнича (м. Полтава). Друге місце журі присудили Артему Александрову (м. Суми) та Єлізаветі Бушинській (м. Полтава), третє місце отримали Анастасія Крижанівська (м. Івано-Франківськ) та Артем Панченко (м. Суми).

Учасники конкурсу здобули неоціненний та потужний досвід, який знадобиться їм у подальшому професійному житті та допоможе зарекомендувати себе, як справжнього професіонала в своїй професії. Усім учасникам були вручені цінні призи – сертифікати на навчальні семінари, майстер-класи, наукові книги та журнали, стоматологічні інструменти та матеріали від спонсорів конкурсу.