Вітання випускників від ректора ХНМУ

Шановні випускники!

Щиро вітаю вас із початком нового етапу вашого життя! Нарешті ваша мрія здійснилася – ви тримаєте в руках дипломи. Вже позаду безсонні ночі, численні лекції та практичні заняття, важкі іспити – тепер ви можете працювати за омріяним фахом. Проте пам’ятайте, що вчитися доведеться навіть після закінчення університету, адже професія лікаря саме цього і вимагає.

Розумію, що навчатися у медичному виші непросто, а під час війни – втричі складніше. Проте я пишаюся тим, що ви змогли не тільки навчатися, а й допомагати нашій країні і улюбленому місту – волонтерити, працювати у лікарнях, плести маскувальні сітки, навчати інших тактичній медицині та робити багато інших корисних справ. Дякую вам за вашу віддачу та правильну громадянську позицію! Упевнений, що ви і надалі будете робити усе можливе для нашої Перемоги.

Попереду складне, проте цікаве життя. Закликаю вас цінувати кожен момент, але не забувати про те, заради чого ви навчалися в університеті. Упевнений, що ви гідно представлятимете наш виш і ми пишатимемося вами ще більше. Бажаю вам здоров’я, натхнення та успіхів у всіх ваших справах!

Ректор університету Валерій Капустник