Відбулася студентська конференція з проблем клінічної біохімії

Кафедри
26.12.2023

21 грудня 2023 р. відбулася студентська реферативна онлайн-конференція «Актуальні проблеми клінічної біохімії», організована кафедрою біологічної хімії. У заході взяли участь викладачі кафедри та понад 50 здобувачів освіти.

Метою конференції стало ознайомлення студентів ІІ курсу з сучасними актуальними проблемами клінічної медицини, з біохімічними та молекулярно-біологічними основами розвитку патологічних процесів, з визначенням сучасних інформаційних біохімічних маркерів для діагностики захворювань, з основним рекомендаціями нутриціології при відповідних патологічних станах.

За підсумками конференції І місце посіла Вікторія Трач (ІІ медичний факультет), ІІ місце поділили Єва Богданова (І медичний факультет) та Олександра Селегень (ІІІ медичний факультет);  трете місце – Анна Гарт та Анна Новікова (ІІІ медичний факультет).

Також відзначено студентів Ольга Доценко (ІІ медичний факультет) за кращу презентацію та дует Дар’я Мацуга і Ольга Тислюкова (ІІІ медичний факультет) за актуальність теми.

Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших наукових досягнень!