Відбулася науково-освітня конференція

Кафедри
13.03.2023

8 березня 2023 року на кафедрі внутрішніх та професійних хвороб Харківського національного медичного університету відбулася науково-освітня конференція здобувачів вищої освіти.

Професор Борис Шелест привітав учасників конференції та висловив побажання, щоб даний захід сприяв досяганню нових висот в академічній та науковій діяльності.

Студенти IV та II медичних і стоматологічного факультетів виступили з цікавими доповідями з різних актуальних питань внутрішньої медицини. На конференції було представлено 15 доповідей, а її учасниками стали 45 осіб. Доповідачі були добре підготовлені, з прекрасними презентаціями, грунтовними знаннями досліджуваних тем. Вони підтвердили свою високу відповідальність, майстерність та прагнення до пізнання нового.

У цілому конференція носила жвавий, динамічний характер та збагатила студентський досвід новими поглядами на діагностику і лікування внутрішніх захворювань. Здобувачі освіти були особливо вдячні за інноваційний та інтерактивний підхід в організації конференції, коли кожен присутній був не просто слухачем, а став активним співучасником заходу. Кращі доповідачі за спільним оцінюванням викладачів і студентів були відзначені дипломами.

Програма конференції