Творчі здобутки Молодіжного центру

Події
19.06.2023

Колективи Молодіжного творчого центру наприкінці травня та початку червня взяли участь у чотирьох фестивалях-конкурсах, які проходили у Харкові, Києві, а також Чехії та Іспанії.

На щорічному конкурсі студентської художньої самодіяльності «Студентська весна–2023» серед 18 закладів вищої освіти Харкова та 150 творчих номерів, було відібрано 96 призових номери, 43 з яких – це перші місця, переможці конкурсу.

Так, Хоровий колектив «Експресія», Народний аматорський ансамбль народного танцю «Радість» та загальний номер танцювальних колективів ХНМУ посіли почесні перші місця в своїх категоріях, а Народна аматорська студія «Каданс» за результатами конкурсу отримала ІІІ місце.

25 та 29 травня пройшли Міжнародні дистанційні фестивалі-конкурси мистецтв у м. Прага (Чехія) та м. Валенсія (Іспанія), де серед великої кількості учасників з різних країн ансамбль «Радість» отримали перемогу і нагороду фестивалю ґран-прі та диплом за І місце, а також дует. який складається зі студентів IV медичного факультету Владислава Сіроух та Тетяни Глоба – солістів ансамблю бального танцю «Art-dance», отримали диплом лауреата 1 ступеня.

На початку червня стали відомі результати Міжнародного двотурового конкурсу «Зоряна мить», який проходив у столиці України. Серед призових місць Хоровий колектив «Експресія» – ґран-прі; Естрадний колектив «Троянда» – І місце; Ансамбль сучасного танцю «A-FAM» – І місце; Вокальний колектив «Liberty» – ІІ місце та Танцювальний колектив «Феєрія» – ІІ місце.

Вітаємо переможців та бажаємо творчої наснаги!