Студенти ХНМУ приготували солодощі для ЗСУ

30 листопада команда сектора громадського виховання та волонтерства Студентського самоврядування провела благодійну акцію, що розпочалася 20 листопада під назвою «Солодощі для ЗСУ». Протягом цього часу студенти-медики відправляли зроблені власноруч кондитерські вироби та солодощі військовим, щоб показати підтримку та повагу нашим воїнам на передовій.

Печиво, виготовлене студентами, було порційно розфасовано, що дуже зручно для наших бійців. Тепер ці домашні ласощі, зроблені з теплом та любов’ю, будуть разом із гарячим чаєм зігрівати наших захисників на фронті. Також до кожної порції були прикріплені листівки-побажання, щоб кожен український воїн відчув нашу підтримку та віру в перемогу.

Упродовж тижня наша команда пекла та збирала кондитерські вироби: від медового печива до кексів. Загалом було зібрано понад 450 виробів, які були складені у 70 пакунків, кожен з яких містить від 5 до 7 смаколиків. Також до печива було додано 10 банок зі смачним варенням. Усі солодощі були передані бійцям Територіальної Оборони у Харківському напрямку.