Солодощі і листи для бійців ЗСУ

Протягом двох останніх місяців команда сектору громадського виховання та волонтерства Студентського самоврядування ХНМУ декілька разів організовувала передачу смаколиків для наших військових у рамках проєкту «Солодощі для ЗСУ».

Акція полягає в тому, що всі охочі можуть власноруч приготувати печиво, кекси, пряники та інше, головна вимога, щоб випічка швидко не псувалася.

Також, окрім смаколиків студенти охоче надсилали необхідні речі військовим, а саме: устілки, шкарпетки, засоби для надання першої медичної допомоги тощо.

Окремо хочемо висловити подяку кафедрі неврології, а саме доцентці Олені Марковській, яка із родиною долучилася до акції. За її сприянням волонтери мали змогу декілька разів надіслати пакунки для наших захисників.

Так, 10 січня пакунок із новорічними пряниками, печивом та іншими солодощами було передано військовим з 92 бригади за Харківським напрямком, а 4 лютого – пакунок, який містив чай, каву, бісквіти та інші смаколики.

Також окрему подяку хочемо висловити кафедрі медичної генетики, а саме Олені Мартем’яновій, яка разом зі своєю донькою приготувала смачне печиво і написала листи для військових.

Важливим етапом стало якісне пакування та доставка. Для цього було використано чимало пакувальних засобів, щоб розфасувати печиво порційно. Також до кожного пакуночка були додані листівки-побажання для наших військових, від щирого серця були написані студентами та співробітниками ХНМУ.

Завдяки цьому проєкту всі бажаючі мали змогу пригостити наших оборонців смаколиками, які були зроблені з теплом та любов’ю. Маємо надію, що кожне печиво, яке було скуштоване за теплим чаєм, надало нашим бійцям ще більше сил для наближення Перемоги.