Підсумки реалізації програми академічної мобільності студентів із Узбекистану

Події
07.12.2021

З 17 листопада по 5 грудня у Харківському національному медичному університеті студенти Андижанського державного медичного інституту (АДМІ) проходили короткострокове навчання за програмою академічної мобільності.

Так, 19 листопада для студентів АДМІ було проведено екскурсію університетом, де вони ознайомилися з експозиціями музею історії від часів заснування до сьогодення, препаратами кафедри патологічної анатомії, а також відвідали кафедру анатомії людини і музей становлення людини з його унікальними муміфікованими препаратами органів тіла людини та фондами Наукової бібліотеки ХНМУ.

З 22 листопада по 3 грудня студенти відвідали навчальні заняття відповідно до програми академічної мобільності за спеціальностями «Медицина» та «Стоматологія».

Протягом візиту для здобувачів освіти з АДМІ були проведені практичні заняття з медицини невідкладних станів та педіатрії і неонатології у Симуляційному центрі ХНМУ. Також проводилися майстер-класи з виготовлення синтетичних тривимірних моделей у Центрі тривимірних технологій.

30 листопада керівник Психологічної служби ХНМУ Анастасія Горецька провела для студентів АДМІ тренінг «Soft skills в медицині».

3 грудня гості з Узбекистану отримали сертифікати, що засвідчують їх участь у програмі академічної мобільності.