Студенти із Узбекистану отримали сертифікати ХНМУ

Події
03.12.2021

3 грудня в медичному виші завершилося навчання студентів з Андижанського державного медичного інституту (Узбекистан) у рамках реалізації програми академічної мобільності.

Перебування узбецьких гостей у медичному виші тривало протягом 20 днів. У цей період вони пройшли навчальні заняття відповідно до програми академічної мобільності та у межах культурної програми ознайомилися з визначними пам’ятками міста.

Усі гості залишилися задоволеними перебуванням у нашому університеті. За їх словами, всі ці два тижня були дуже плідними – і в рамках спілкування з людьми, і в рамках навчання. Студенти дізналися багато нового і зрозуміли, над чим ще треба попрацювати, отримали багато практичного досвіду як у Симуляційниому центрі, так і в університетських клініках. Здобувачам освіти сподобалася навчальна програма, бо у ній є всі умови для всебічного навчання студентів. Особливе захоплення викликали тести КРОК та гарні відносини майбутніх лікарів із викладачами. Також студенти подякували за умови проживання. Єдине побажання, яке висловили гості, – це збільшити кількість обмінів.

Звертаючись до узбецьких студентів, проректорка з науково-педагогічної роботи Ірина Лещина зазначила: «Здавалося б, тільки нещодавно ми з вами зустрічалися, щоб познайомитися, а сьогодні вже підбиваємо підсумки нашої співпраці. Ми цінуємо кожного, хто приїжджає до нас аби вдосконалити свої професійні знання та навички. Дякуємо вашому університету за високо підготовлених студентів, які прагнуть кращого та йдуть уперед. Ми готові продовжувати наше активне співробітництво в усіх напрямках діяльності. Будем раді бачити вас та ваших колег у нашому університеті».

Пані Ірина вручила студентам сертифікати про проходження навчання в нашому медичному виші, а також наголосила, що одним із головних пріоритетів нашого університету є студентоцентрування: «Ми робимо все можливе для комфортного навчання молоді. Крім того, ми багато уваги приділяємо практиці – робимо все можливе, щоб вона була доступною для студентів, бо розуміємо, що без таких навичок випускник буде не конкурентоспроможним. Ще один наш пріоритет – розвиток сучасник технологій, як-от Центр тривимірних технологій, завдяки якому ми можемо створювати матеріал, який необхідний саме нам».