Академічна мобільність в дії

Події
19.11.2021

19 листопада в рамках реалізації програми академічної мобільності до Харківського національного медичного університету завітали студенти Андижанського державного медичного інституту (Узбекистан). Візит узбецьких студентів розпочався зі знайомства з історією університету та його основними локаціями.

Перш за все студентів радо зустріли представники керівництва та студентського самоврядування медичного вишу. Так, вітаючи наших гостей в стінах вишу, проректорка з науково-педагогічної роботи зазначила: «Сподіваюся, що ваша участь в академічній мобільності в ХНМУ буде одним із кроків, що розвиватиме наше партнерство та дружні взаємовідносини. За час, проведений в нашому університеті, ви зможете долучитися до навчального процесу та стати його частиною. Крім того, у вас буде можливість пройти практичні заняття у Симуляційному центрі й Центрі тривимірних технологій та ознайомитися з усіма тонкощами поза навчального життя за допомогою студентського самоврядування».

У перший день свого візиту Студенти із Андижану ознайомилися з експозиціями музею історії, кафедри патологічної анатомії, а також відвідали кафедру анатомії людини та Наукову бібліотеку ХНМУ.

Перебування узбецьких гостей у медичному виші триватиме протягом 20 днів. У цей період на них чекають навчальні заняття відповідно до програми академічної мобільності та культурна програма, розроблена за участю активістів студентського самоврядування нашого університету.