Зустріч з майбутніми випускниками

15 лютого 2024 р. відбулася спільна зустріч керівництва Харківського національного медичного університету та Державної установи «Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» в онлайн-форматі з майбутніми випускниками університету.

Студенти випускного курсу зі спеціальностей «Медицина», «Технології медичної діагностики та лікування» та «Педіатрія», які долучилися до зустрічі, планують проходити інтернатуру за спеціальностями «Лабораторна діагностика, вірусологія, мікробіологія» та «Епідеміологія».

Відкрили зустріч проректори з науково-педагогічної роботи ХНМУ Ірина Лещина та Володимир Марковський, які підкреслили першочерговість кадрової потреби в закладах охорони здоров’я фахівців з лабораторної діагностики та епідеміології.

Директорка ДУ «ХОЦКПХ МОЗ України» Любов Махота презентувала свою установу та запросила майбутніх випускників вишу до проходження інтернатури та подальшого працевлаштування.

Завідувачка кафедри клінічної лабораторної діагностики Ольга Залюбовська розповіла про освітню складову інтернатури на кафедрі.

Директор ННІПО ХНМУ Валерій В’юн доповів про терміни навчання та порядок зарахування до інтернатури із зазначених спеціальностей.