Зустріч Ігоря Терехова зі студентами

27 листопада представники Студентського самоврядування ХНМУ зустрілися з мером міста Харкова Ігорем Тереховим. У них була змога обговорити надважливі питання, що стосуються студентства Харківщини, у тому числі і студентів ХНМУ. Серед них –повернення до навчання в оффлайн режимі та виплати стипендій.

Також було порушено питання з приводу поширення волонтерської діяльності. Наразі багато людей замотивовані допомагати нашій країні задля спільної перемоги, але стикаються з проблемою малої кількості джерел інформації про ті чи інші заходи. Студентське самоврядування ХНМУ займається даними запитами, організовуючи такі заходи, як плетіння маскувальних сіток та візити до гуртожитків для підтримки людей, у тому числі дітей та підлітків, з деокупованих територій, які були вимушені залишити свої домівки, та багато інших.

Ще одне не менш важливе питання, яке було обговорено на цій жвавій зустрічі – питання бездомних тварин, адже сьогодні це є насправді актуальною темою для міста. Через війну значна кількість тварин, у тому числі і дикі, мігрували у місто. У результаті це може спричинити зростання випадків захворювання на сказ серед людей.

Кожна така зустріч з представниками влади демонструє, що молодь Харківщини надзвичайно активна та амбіціозна, адже саме за нею майбутнє міста Харкова і країни в цілому.