Запрацював проєкт «Куратори першокурсників»

Навчальний рік розпочався для першокурсників медичного вишу приємним оновленням – команда Студентського самоврядування ХНМУ організувала проєкт «Куратори першокурсників». У рамках заходу кожна група першого курсу отримала собі в якості куратора старшокурсника.

Куратори та групи першокурсників були поєднані за допомогою онлайн-рандомайзера – таким чином для обох сторін обрання стало випадковим.

На вихідних куратори створили загальні чати зі своїми першокурсниками та познайомилися. Надалі протягом 1–2 тижнів куратори провели онлайн-зустрічі з групами, де розповіли основні моменти про навчання та правила поведінки студента вишу, а також про рейтинг та позанавчальну громадську й наукову діяльність, нагадали поняття «навчальний план», розповіли як почати готуватися до КРОК-1 та до майбутньої сесії, про міжнародні стажування та багато іншого, що може знадобитися першокурсникам у подальшому навчанні. Однак за одну зустріч неможливо охопити всі питання повністю, тому куратори будуть «закріплені» за групою першокурсників протягом року, щоб закривати майбутні питання та допомагати.

Крім того, куратори підготували про себе презентації-знайомства за факультетами, які було розповсюджено у соціальних мережах Студентського самоврядування ХНМУ. У першокурсників було завдання знайти свого куратора та відреагувати на пост.

Також організатори передбачили, щоб куратори наразі перебували в Харкові або мали можливість до нього приїхати, щоб забезпечити можливість для зустрічі.

На першокурсників ще попереду чекає багато проєктів, які готує для них Студентське самоврядування ХНМУ разом із кураторами! Бажаємо успіхів та наснаги, чекайте на анонси, любі першокурсники!

Куратори І медичного факультету
Куратори ІІ медичного факультету
Куратори ІІІ медичного факультету
Куратори IV медичного факультету
Куратори стоматологічного факультету