Всеукраїнський форум органів студентських самоврядувань

20 травня у Києві відбувся Всеукраїнський форум органів студентських самоврядувань (ОСС), до якого долучилася й представниця Студентського самоврядування Харківського національного медичного університету Катерина Тополюк.

Форум – це платформа для обміну досвіду між ОСС та побудови міцніших міжуніверситетських зв’язків. Це перший в Україні захід, який допоможе закласти фундаментальну законодавчу базу для створення ідеальної моделі Студентського самоврядування.

Сам форум проходив з 9 ранку протягом усього дня. За цей час запрошені експерти поділилися своїм досвідом за головною тематикою форуму, а представники ОСС зі всієї України взяли участь в обговоренні. Крім того, була проведена практична частина, в якій учасники спробували сформувати ідеальну структуру ОСС у групах під керівництвом досвідчених менторів. Результати продемонстрували на Асамблеї форуму.

Після Асамблеї форуму та підбиття підсумків відбулася лекція від запрошеного гостя про можливості відбудови України та залучення студентів-правників до цієї роботи.

Щиро дякуємо Українській Студентській Лізі за організацію форуму ОСС, який послугував чудовою платформою для обміну знаннями між органами Студентського самоврядування України. Сподіваємося, цей досвід допоможе краще оптимізувати роботу та посприяє вдосконаленню Студентського самоврядування ХНМУ!