Візит студентів до дітей у ОДКЛ № 1

25 квітня 2024 року студентська команда сектору “Era Caritas” Студентського самоврядування ХНМУ відвідала дітей, які знаходяться в ОДКЛ № 1. Захід проведений у рамках проєкту “Medical Background”.

Студенти провели заняття на тему “Головний мозок”, розділене на чотири етапи. Спочатку діти та підлітки мали можливість зустрітися зі студентами у дружній і затишній атмосфері. Кожен з учасників представився, розповів трохи інформації про себе, свої захоплення та майбутні плани. Це дозволило встановити зв’язок з аудиторією і створити сприятливе середовище для подальшої співпраці та спілкування.

Далі студенти почали розповідь про головний мозок, вказуючи на його місцезнаходження, структуру та функції. Тренери більш детально пояснили дітям про різні частини мозку та їхні ролі. Ця нова інформація вразила всіх маленьких учасників, і кожен з них активно брав участь у повторенні пройденого матеріалу.

На завершальному етапі дітям запропонували розмальовувати зображення головного мозку. Завдяки цьому дітки та студенти відпочили.

Усі учасники заходу залишились задоволені та виявили бажання провести більше часу разом.