Відбувся тренінг «Media Day»

6 грудня відбувся етер радіо NovaLine про тренінг «Media Day» від Харківського обласного центра молоді. У заході взяла участь заступниця голови студентського самоврядування ХНМУ Анна Матузок.

Чим цікавиться сучасна молодь? Які проєкти для молоді реалізуються у Харкові та області? Як можна до них долучитися? Про це та навіть більше розповіли директор Харківського обласного центра молоді Юрій Трачук та SMM-спеціалістка Марія Варенко.

Хочемо наголосити, що попередньо за підтримки Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця та Управління молоді та спорту ХОВА пройшло 3 етапи «Media Day» від Харківського обласного центра молоді, до якого долучалися представники Студентського самоврядування ХНМУ. Розглядалися питання, як і для чого студентство запрошувалося на медіа-форум, що нового вони дізналися та як отримані знання та навички можуть знадобитися в майбутній професії.

«Досвід, здобутий на тренінгу, допоможе у створенні особистого блогу чи сторінки власної приватної клініки у соціальних мережах. Світ змінюється, а тому базові правила оформлення сторінок у соціальних мережах, розуміння основних принципів створення контенту, правил кадрування та монтажу є невід’ємною частиною сьогодення», – наголошує Анна Матузок.

Щиро дякуємо організаторам та партнерам проведення даного заходу!