Відбулася НПК лікарів-інтернів

Кафедри
27.04.2023

26 квітня на кафедрі педіатрії №1 та неонатології відбулася щорічна науково-практична конференція лікарів-інтернів у змішаному форматі. У роботі конференції взяли участь лікарі-інтерни 1-го та 2-го року навчання, базові керівники інтернів та співробітники кафедри.

Конференцію відкрила завідувачка кафедри педіатрії №1 та неонатології професорка Маргарита Гончарь, яка привітала учасників з важливою науковою подією в житті лікарів-інтернів. Вона відзначила, що проведення подібних конференцій стало традицією кафедри, адже наукова робота є однією з складових підготовки лікарів-інтернів університету. Також було наголошено щодо важливості таких заходів, особливо в умовах російської агресії проти нашої держави.

На конференції лікарі-інтерни представили підсумки проведеної протягом навчального року наукової роботи, продемонстрували виписки з історій хвороб дітей з рідкісними патологіями. Усі доповіді були змістовними, носили інформативний характер, викликали живий інтерес серед присутніх і жваве обговорення.

Учасники конференції дали високу оцінку якості представлених презентацій та доповідей, підкреслили важливість заходів, де лікарі-інтерни мають змогу презентувати результати своєї наукової роботи.