Відбулася конференція з проблем лінгвістики

Кафедри
29.11.2021

25-26 листопада на базі Полтавського державного медичного університету відбулася VI Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання лінгвістики, професійної лінгводидактики, психології і педагогіки вищої школи», у якій взяли участь фахівці ЗВО України, Польщі, Румунії. Третій рік поспіль Харківський національний медичний університет є співорганізатором наукового заходу.

З вітальним словом під час відкриття конференції виступила проректорка з науково-педагогічної роботи ХНМУ Ірина Лещина, яка побажала учасникам плідної роботи.

На пленарному засіданні пролунала доповідь ректора ХНМУ Валерія Капустника та завідувачки кафедри латинської мови та медичної термінології Наталія Дерев’янченко. Були представлені напрацювання кафедри гігієни та екології №2, кафедри латинської мови та медичної термінології та кафедри загальної практики – сімейної медицини та внутрішніх хвороб.

Протягом двох днів учасники конференції обговорювали актуальні для вищої школи питання педагогіки, психології та лінгвістики.