У ХНМУ підписано договір про співпрацю

10 квітня 2024 р. представники адміністрації ХНМУ відвідали клінічний санаторій «Роща» на запрошення, яке надійшло від керівників закладу Валерія Журавльова та Станіслава Пазія.

Клінічний санаторій «Роща» – один з головних реабілітаційних центрів Східного регіону України, основна місія якого – швидке відновлення здоров’я після важких захворювань серцево-судинної системи, гострої церебро-васкулярної патології, наслідків травм і захворювань опорно-рухового апарату та інших органів і систем за власними методиками на сучасному реабілітаційному обладнанні.

У рамках зустрічі сторони уклали договір на проведення практичної підготовки здобувачів вищої освіти ХНМУ за спеціальністю «Фізична терапія, ерготерапія»/«Терапія та реабілітація» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів на базі клінічного санаторію «Роща».

Таким чином, співпраця із потужним клінічним закладом Східного регіону надасть змогу здобувачам освіти медичного вишу отримувати практичні навички, відпрацьовувати їх безпосередньо у реабілітаційному центрі та використовувати у подальшій професійній діяльності.