Святкові заходи для дітлахів від волонтерів ХНМУ

Події
22.12.2021

До Дня Святого Миколая наш університет завжди проводить різні цікаві новорічні заходи та вітає діток із святом. Цей рік не став винятком.

15 грудня кафедра пропедевтики педіатрії № 1 разом із Сектором громадського виховання та волонтерства Студентського самоврядування ХНМУ організувала візит до Харківського обласного дитячого туберкульозного клінічного санаторію. Наші студенти провели чудову новорічно-казкову виставу для більш ніж 80 дітей – пацієнтів санаторію. Протягом вистави проводилися численні ігрові та мистецькі конкурси, у яких всі учасники отримали смачні подарунки від Діда Мороза і Снігуроньки.

Виступ волонтерів настільки сподобався дітлахам, що вони довго не хотіли відпускати казкових героїв. У свою чергу, співробітники кафедри пропедевтики педіатрії № 1 подарували персоналу санаторію необхідну для лікування дітей апаратуру – 3 небулайзери, а також організували новорічний солодкий стіл для дітей. Керівництво санаторію щиро подякувало волонтерам і співробітникам кафедри за чудовий новорічний захід, смачні та корисні подарунки та висловила побажання про подальшу співпрацю.

16 грудня відбувся візит до Комунального закладу «Куп’янська спеціальна школа-інтернат» Харківської обласної ради. Нашу команду щиро зустріли працівники цієї установи, а діти були просто у захваті від влаштованого свята. Вони раділи кожній хвилині, дарували свої посмішки один одному та всім навколо.

Програма була насичена різними цікавими конкурсами. Дітки розгадували загадки, розв’язували ребуси та розповідали вірші. Після заходу Дід Мороз та Снігуронька пригостили діточок солодкими подарунками. День був насичений теплими посмішками, приємною атмосферою та емоціями радості. Всі залишилися задоволеними та щасливими, особливо малеча, яка не хотіла відпускати волонтерів. Після проведення заходу, колектив Куп’янскої спеціальної школи щиро подякував студентам і співробітникам за чудово проведене новорічне свято.