Студенти ХНМУ відвідали дитбудинок

8 квітня команда сектору громадського виховання та волонтерства Студентського самоврядування ХНМУ відвідала Харківський обласний будинок дитини №3.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України всі вихованці дитячого будинку були евакуйовані закордон. На теперішній час приміщення дитячого будинку буде використано у якості реабілітаційного центру для дітей з неврологічними та ортопедичними захворюваннями.

Команда волонтерів взяла участь у підготовці приміщень Будинку дитини №3 до експлуатації у якості терапевтичних занять, масажів та занять для дітей. Студенти допомагали розібрати іграшки, переставити меблі, помити вікна та підлогу. Крім того, були прибрані та підготовлені кімнати у бомбосховищі дитячого будинку, де будуть проводитися терапевтичні заняття ігрового формату.

Колектив закладу висловив щиру подяку команді студентам-медикам та Харківському національному медичному університету за благодійну допомогу дітям, позбавлених батьківського піклування та Обласному будинку дитини.