Студенти ХНМУ – учасники просвітницького заходу

29 січня відбувся просвітницький медичний офлайн-захід «Кавова абетка: від історії виникнення до лікувальних властивостей кави» для мешканців Харкова від сектору громадського виховання та волонтерства Студентського самоврядування ХНМУ спільно з кав’ярнею «K.I.KAVA».

За статистикою, щороку люди випивають 400 млрд чашок кавових напоїв, таких як еспресо, американо, лате, капучино тощо. Тому дійсно можна зробити висновок, що кава відіграє в повсякденному житті людини велику роль та має вплив на здоров’я.

Студенти-медики надали інформацію про всі особливості кави, а також провели майстер-клас з арт-терапії «Coffee-art – Кавові фантазії» за допомогою цього напою.

Сам захід можна розділити на 3 частини:

  • Перша складалася із розповіді про користь та шкоду кави з медичної точки зору, її лікувальні властивості, також було розвіяно поширені міфи, пов’язані із цим напоєм.
  • Друга частина містила в себе перевірку знань за допомогою інтерактивного кросворду.
  • Під час третьої студенти провели для всіх присутніх майстер-клас з арт-терапії «Coffee-art – Кавові фантазії», де кожен мав змогу втілити свої мрії, фантазії та бажання за допомогою декількох елементів: склянка кави, папір та пензлик.

Після завершення заходу всі учасники отримали мерч від студентського самоврядування ХНМУ.

Учасники активно брали участь у дискусії й майстер-класі та залишилися задоволеними від заходу. До того ж, усі присутні отримали заряджаючий настрій на увесь день завдяки каві, атмосфері та нові корисні знання!

Ми дякуємо кав’ярні «K.I.KAVA» за готовність до експериментів у проведенні заходів у нових форматах, а також за надану можливість організувати офлайн-захід для студентів-медиків та усіх охочих у цей непростий час.