Представники ХНМУ – учасники Європейського конгресу

Кафедри
09.10.2023

З 28 вересня по 1 жовтня 2023 року в Туреччині, м. Стамбул, відбувся Європейський конгрес онкогінекологів з міжнародною участю ESGO (Європейська асоціація онкогінекологів). Від ХНМУ була представлена делегація у складі професора Сергія Карташова, доценток Катерини Олешко та Ольги Білодід, а також асистентки Марини Карташової.

У ході наукового форуму професор Сергій Карташов, доцентка Катерина Олешко та Марина Карташова представили доповідь на тему «Імуногістохімічні маркери раку ендометрію при різних морфологічних формах».

ESGO2023 – це не тільки можливість збагатити свої знання, а й налагодити зв’язки у світовому співтоваристві онкологів та онкогінекологів, щоб разом боротися за здоров’я жінок, використовуючи найсучасніші методики та протоколи.

Єдиний представник з України серед 114 світових лідерів онкогінекологів – професор Сергій Карташов отримав сертифікат експерта вищого рівня «Професійне визнання в онкогінекології» («Professional recognition») за потужні професійні досягнення та роки досвіду.

Сертифікат «Професійне визнання в онкогінекології» від ESGO свідчить про високий рівень професійної компетентності та досягнень у цій важливій галузі медицини.

Професор Сергій Карташов у своїй практичній та науковій діяльності зосереджує увагу на покращанні діагностики та лікування онкологінекологічних захворювань у жінок. Його професійні досягнення включають у себе активну участь у наукових дослідженнях, публікації в рецензованих журналах, участь у міжнародних конференціях з онкогінекології, менторство, проведення лекцій та семінарів, а також співпрацю з лікарями-стажерами і резидентами та , безумовно, широкий спектр хірургічних втручань.

Крім того, професор Сергій Карташов передає знання та досвід наступному поколінню лікарів. Він не тільки навчається і вдосконалює свої власні навички, але й активно ділиться своїм досвідом з молодшими колегами, має багато учнів-послідовників, які успішно практикують в Україні та у світі: Грузія, Туркменістан, Ліван, Казахстан, Франція, Ізраїль.

За допомогою цього підходу професор Сергій Карташов сприяє підвищенню якості медичної допомоги в галузі онкогінекологіі та готує наступне покоління лікарів для викликів сучасної медицини. Його здатність поєднувати великий досвід з бажанням навчати інших є невід’ємною частиною подолання онкологічних захворювань та забезпечення найкращого можливого догляду для пацієнток.

Сертифікат від ESGO є підтвердженням зосередженості на вдосконаленні медичної практики та наданні найкращого можливого догляду для пацієнток, які стикаються з онкологічними проблемами в галузі гінекології.