Представниця ХНМУ відвідала форум в Давосі

Директорка Харківського регіонального перинатального центру доцентка кафедри педіатрії № 1 Ірина Кондратова, яка увійшла до проєкту «100 жінок 2022» за версією ВВС, була запрошена Victor Pinchuk Foundation на цьогорічний міжнародний економічний форум в Давосі.

Організатори Ukraine House Davos 2023 запросили пані Ірину взяти участь у панелі «Answering the Call: Humanitarian Heroes to the Rescue». Їй випала важлива і відповідальна місія – розповісти про Україну і українців, про те, як зараз ми рятуємо світ кожен на своєму місці.

Пані Ірина відзначила неймовірну атмосферу Українського дому (Svitlana Grytsenko), зустрічі та знайомства, від яких перехоплює подих: сильна, вільна, незламна Юлія Паевська (Тайра), гідний Масі Найем, Владико Борис Гудзяк, кожне слово якого сповнене віри та сили, та багато інших.

«Україна надихає Світ! Усі розуміють про що ця війна. Підтримка – шалена, щира, особиста. Ми, українці, запустили незворотні світові зміни. Так, не так швидко все, як нам хочеться. Так, ми платимо страшну ціну щодня. Але звідси ще болючіше відчувається, що нікому і ніколи Свобода не діставалася на блюдечку. І так виглядає, що це наш останній шанс її вибороти та утримати. І ми маємо вижити. Бо Україна понад усе!», – зазначила Ірина Кондратова.