Підписання прапору ХНМУ для ЗСУ

Студентське самоврядування ХНМУ, а саме сектор громадського виховання та волонтерства спільно із Студентською радою ІІ медичного факультету організували захід, де ті, хто кожного дня захищають честь свого вищого навчального закладу та вносять вклад у Перемогу нашої країни, можуть залишити свій слід в історії медичного університету.

2 травня адміністрація та волонтери вишу зібралися на подвір’ї головного корпусу, щоб поставити свої підписи та побажання для ЗСУ на прапорі ХНМУ, залишивши згадку про свою діяльність. Також студенти-медики організували збір коштів для 1-ї штурмової роти спецпідрозділу Головного управління розвідки, який урочисто було закрито сумою 17 000 грн. Разом ми – сила, бо саме разом ми здатні реалізувати великі справи!

Зібрані кошти вже витрачені на Ізраїльські бандажі, набори Help4Skin Wound healing та ендотрахеальні трубки, які передані 1-й штурмовій роті спецпідрозділу Головного управління розвідки.

Крім того, за найбільші донати на збір було вручено колекційні шеврони ХНМУ. Саме вони нагадуватимуть час, коли вся Україна об’єдналася проти терору. До збору доєдналися активні студенти, адміністрація й викладачі, а найбільший донат було отримано від Наукової Бібліотеки.

Вдячні кожному, хто зробив свій внесок у наближення нашої Перемоги .

ХНМУ – надійний тил для ЗСУ! Разом до Перемоги!