Перезавантаження проєкту «Студент-студенту»

Кафедри
09.05.2023

Продовжує набирати обертів Всеукраїнський проєкт «Студент-студенту», який був започаткований кафедрою клінічної фармакології та внутрішньої медицини ХНМУ.

4 травня естафету продовжила кафедра фармакології, клінічної фармакології та фармації Полтавського державного медичного університету. На зустрічі зі словами привітання виступили проректор з науково-педагогічної робити Володимир Марковський (Харків) та проректор з навчальної роботи Давид Аветіков (Полтава).

У представленому проєкті лекторами стали студенти Полтавського державного медичного університету, які мають успішний досвід участі в конференціях, а також є переможцями олімпіад, конкурсів тощо.

До програми заходу увійшли наступні доповіді:

  • «Водорозчинні вітамінні препарати» (Олександра Вербицька).
  • «Жиророзчинні вітамінні препарати» (Єгор Єфименко).

Захід відбувався на платформі Zoom, також транслювався на YouTube-каналі ХНМУ. Пряму трансляцію спостерігало більше 85 студентів від 4-х вищих освітніх закладів України.

Цей проєкт започатковано для створення банку методичних відеоматеріалів з підготовки до занять, обміну досвідом медичних знань серед студентів та спрямовано на підвищення мотивації до навчання здобувачів вищої освіти в умовах обмежених можливостей внаслідок пандемії COVID-19 та повномасштабної війни.

У подальшому планується подібний марафон з іншими університетами України, а також із закладами вищої освіти інших країн.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до наступних зустрічей!