Окопні свічки – для ЗСУ!

5 лютого студенти сектору громадського виховання та волонтерства Студентського самоврядування ХНМУ разом із власниками Харківської кав’ярні «L.I. Coffee» організували захід з виготовлення окопних свічок для військових на Донецькому напрямку.

За весь день студенти та всі бажаючі взяли участь в усіх процесах вироблення свічок: від нарізки картону до розтоплення та заливання парафіну. Атмосфера заходу була дуже дружня та привітна, всі волонтери були захоплені роботою, бо знали, що працюють на благо нашої армії. Усього було виготовлено 140 окопних свічок та, за словами наших волонтерів, це тільки початок!

Окопні свічки можуть освітити, обігріти та висушити невелике приміщення в надзвичайних умовах, що є дуже актуальним для наших бійців на фронті.

Під час проведення заходу до кав’ярні завітали англійські волонтери, які були вражені любов’ю студентів-медиків до своєї Батьківщини та побажали найшвидшої перемоги та мирного життя.

Ми дуже вдячні Харківській кав’ярні «L.I. Coffee» за надану нам можливість організувати та провести захід. Юлія та Іван із радістю допомагали нам як із тим, щоб робити свічки, так і зі смачною кавою. Найбільшу подяку висловлюємо нашим воїнам та захисникам, що борються за нас та за наше майбутнє.

Наш вогонь нікому не загасити! Слава Україні!