Новий проєкт від студентського самоврядування

Події
29.04.2022

Жага до знань студентів-медиків не зникла навіть під час війни. Зважаючи на численні запити ентузіастів, студентське самоврядування ХНМУ розпочало роботу над проєктом “Express Experience” (Ex&Ex), що успішно стартував 24 квітня 2022 року.

Проєкт розпочався з лекції співробітника кафедри екстреної та невідкладної медичної допомоги, ортопедії та травматології доцента В’ячеслава Григоровича Власенка – досвідченого хірурга, який надав слухачам сучасну надважливу та актуальну інформацію. Також він розкрив такі теми: «Рани, вогнепальні рани, невідкладна допомога, медичне сортування, базові елементи лікування» та «Опіки, іммобілізація, транспортування».

Учасники заходу могли поставити запитання та отримати кваліфіковану відповідь або консультацію, також кожному з них буде надіслано інтерактивні конспекти лекцій.

Організатори проєкту “Ех&Ех” Богдан Пономар та Катерина Тополюк і надалі співпрацюватимуть з кафедрами медичного вишу. Уже заплановані лекції від кафедри загальної та клінічної патологічної фізіології ім. Д.О. Альперна й кафедри психіатрії, наркології, медичної психології та соціальної роботи.

Найближчі дати лекцій будуть опубліковані у соціальних мережах студентського самоврядування ХНМУ. Усі бажаючі зможуть приєднатися та зробити ще один крок назустріч знанням!

Бажаємо всім миру та подальших наукових звершень у саморозвитку і на ниві вищої освіти!