Мікро-гранти від Проєкту Plexus

Анонси
04.10.2024

Шановні студенти 2-6 курсів медичних спеціальностей!

Ми раді повідомити про нову можливість для вашого професійного розвитку в рамках Проєкту Plexus! Якщо ви маєте цікаві ідеї, які можуть допомогти вам вирости як майбутньому медичному працівнику та розширити ваші знання та навички, запрошуємо подавати заявки на мікрогранти для відвідування або організації освітніх активностей.

Що ви можете отримати?

  • Фінансування для участі у конференціях, семінарах чи стажуваннях (організаційні внески та/або квитки).
  • Підтримку у створенні власних освітніх ініціатив, таких як курси, воркшопи чи інші події для ваших однокурсників чи за межах вашого закладу освіти, що сприятимуть розвитку медичної спільноти.

Важливі умови

  • Пріоритет надаватиметься ініціативам з подальшим розповсюдженням знань. Наприклад, мікрогрант на поїздку студента на майстер-клас буде мати більше шансів на схвалення, якщо в рамках освітньої ініціативи буде заплановано активність з розповсюдження отриманих знань серед своїх однокурсників.
  • Пріоритет надаватиметься студентам з областей, які постраждали від війни
  • Орієнтовна сума мікрогранту – до 3000 гривень, але при індивідуальному розгляді заявки сума може бути збільшена, особливо для ініціатив з великих охопленням.
  • Мікрогрантом може бути покрита як вся вартість ініціативи, так і її частина, тому заохочуємо надсилати заявки і на суми, які перевищують ліміт.
  • Дедлайн подачі заявок – 31 жовтня 2024 року 23:59.
  • Рішення щодо отриманих заявок буде прийнято комісією 8 грудня. Якщо ви не отримали від нас зворотного зв’язку до 9 грудня, це означає, що ваша заявка не була схвалена. Не забудьте перевірити папку “Спам”.

Не втрачайте можливість вийти за межі звичного та зробити крок назустріч своєму професійному розвитку! Чекаємо на ваші заявки!

Заповнюйте анкету за посиланням. При виникненні питань пишіть на пошту mail@plexus.pp.ua.

З повагою,
Команда Проєкту Plexus

Проєкт Plexus впроваджується ГО “ЮА.Медікс”. Код ЄДРПОУ 41446489. Організація включена до Реєстру неприбуткових установ та організацій на підставі рішення № 1705154600212 від 18.07.2017.