Лист-подяка

На ім’я ректора ХНМУ Валерія Капустника надійшов лист-подяка від в.о. генерального директора КНП ХОР «Обласна клінічна лікарня» Костянтина Лобойка. Колектив ревматологічного відділення висловлює щиру подяку за віддану працю під час активних бойових дій на території Харківської області співробітників кафедри внутрішньої медицини № 3 під керівництвом професорки Лариси Журавльової, а саме: доценту Володимиру Федорову, аспірантам Микиті Маркевичу, Юлії Стояновій, лікарям-інтернам Анні Гур’євій, Ірині Маланчук та Дмитру Микишенку.

Незважаючи на тяжкі умови праці і ризики для життя, лікарі-інтерни та співробітники кафедри продовжували сумлінно виконувати свої лікарські обов’язки, доглядали хворих, долучалися до активного життя лікарні.

Так, доцент кафедри Володимир Федоров залишався у відділенні та надавав консультативну допомогу пацієнтам із тяжкими ревматологічними захворюваннями та суміжною патологією, що потребували складної диференціальної діагностики.

Аспіранти кафедри вдосконалювали свої знання під час добових чергувань та продовжували займатися науковою діяльністю, підкріплюючі знання отриманими практичними навичками.

Лікарі-інтерни брали участь у лікуванні хворих з деокупованих територій, що зменшило навантаження на лікарів відділення.

Завдяки гарній теоретичній підготовці на кафедрі внутрішньої медицини № 3 лікарі-інтерни та аспіранти мали змогу надавати якісну допомогу постраждалому населенню, проводити діагностичні маніпуляції та просвітницьку роботу.