«Інтелект-батл» КРОКує

11 грудня за ініціативою команд І медичного факультету, сектора громадського виховання та волонтерства й сектора з оцінювання якості освіти студентського самоврядування ХНМУ відбувся захід «Інтелект-батл», присвячений підготовці студентів до іспитів КРОК-1 та КРОК-2.

Метою заходу стало збагачення та удосконалення знань з різноманітних дисциплін, що входять до тесту КРОК-1 та КРОК-2, у вигляді змагання.

На заході були присутні понад 80 здобувачів вищої освіти. На платформі Google-Meet запрошена кількість студентів показала набуті знання з предметів, що включені до екзаменів із загально наукових дисциплін, як «бліц-опитування». Зареєстровані учасники були розподілені на команди, які обирали певні дисципліни відповідно до курсу студентів у команді. Головна умова – дати правильну відповідь на питання скоріше, ніж команда суперника.

Кожна секція мала 3 рівня питань: перший – 10 питань, другий – 5, третій – 3. Правильні відповіді на кожне могли принести команді 1, 2 та 3 бали відповідно. Питання мали різноманітні форми: від тестових завдань з варіантами відповідей до зашифрованих у вигляді ребусів або уявних ситуацій.

Результати змагання були визначені шляхом підрахування отриманих балів упродовж змагання. Команди-переможці отримали заохочувальні подарунки, а всі учасники отримали сертифікати за участь.

Студентське самоврядування ХНМУ планує й надалі продовжувати прицільну підготовку студентів ХНМУ до іспитів КРОК-1 та КРОК-2 на регулярній основі.