Харківські студенти встановили рекорд України!

3 грудня студенти-волонтери Студентського самоврядування ХНМУ долучилися до встановлення рекорду України з занесенням в Національний реєстр рекордів з виготовлення окопних свічок протягом 24 годин, що відбувся саме до Міжнародного дня волонтера.

Захід організував профком студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського. До гарної справи приєдналося більше 250 учасників з різних міст України для того, щоб накрутити окопні свічки і подарувати тепло нашим захисникам.

Волонтери встановили вражаючий результат – 5 359 окопних свічок і зігрітих захисників! Майже 90 % активістів робили свічки вперше, проте відтепер можуть навчати інших і поширювати цю нагальну справу. Попри віялові відключення світла, відсутність опалення та переривання на повітряну тривогу, волонтери гріли один одного теплом своїх сердець і  черговий раз продемонстрували українську силу духу!

Ми дуже вдячні гуманітарному штабу Профкому студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського за можливість доєднатися до гарної справи, організаціям, які допомагали із заходом, а також усім, хто долучився до встановлення рекорду з виготовлення окопних свічок!

Найбільше дякуємо нашим захисникам за їх надзусилля й рекордам кожного дня. Наш вогонь нікому не загасити! Слава Україні!