Допомога від німецьких партнерів

Німецька університетська клініка федеральної землі Шлезвіг-Гольштейн (UKSH Universitätsklinikum Schleswig-Holstein) вже кілька років поспіль підтримує розвиток медицини в Україні та сприяє зміцненню партнерства з багатьма українськими клініками.

Харківський національний медичний університет та кафедра хірургії № 2, Департамент охорони здоров’я Харківської обласної військової адміністрації, колектив Харківської обласної лікарні, яка є клінічною базою багатьох кафедр вишу, щиро вдячні нашим добрим друзям з Німеччини, а саме: міністру-президенту землі Шлезвіг-Гольштейн Daniel Guenther, директору університетської клініки професору Jens Scholz та нашому земляку – провідному хірургу цієї ж клініки – Григорію Лапшину за надану допомогу у вигляді надзвичайно сучасного обладнання – наркозної станції фірми Dräger!

Харківська обласна лікарня отримала в подарунок наркозно-дихальний апарат Dräger Atlan A350 – новітнє обладнання з широким спектром функцій, які допомагають зробити процес анестезії безпечнішим для пацієнтів і клінічного персоналу.

Це найсучасніше обладнання в арсеналі нашого операційного блока, яке є не у всіх клініках Німеччини. Робочу станцію можна налаштувати відповідно до конкретних потреб, адже у нас виконується широкий комплекс хірургічних операцій хворим, вона адаптована до засобів для інгаляційного наркозу, зареєстрованих в Україні, з якими ми працюємо. Також дане обладнання можна застосовувати як для дорослих, так і для дітей, а його використання розширює можливості для надання якісної допомоги нашим пацієнтам.

Дякуємо за підтримку і допомогу!

Разом до перемоги!