Зустріч ректора зі студентським активом

15 вересня відбулася зустріч ректора ХНМУ Валерія Капустника з активістками студентського самоврядування – головою Студентської ради Ганною Мороз та її заступницею Катериною Тополюк.

Такі зустрічі студентського активу з керівництвом вишу є традиційними, завжди змістовними, під час яких відверто і відкрито обговорюються нагальні питання студентства.

У ході комунікативного заходу були обговорені поточні справи молодіжної організації, її взаємодія зі студентами та адміністрацією університету, а також окреслені подальші плани та ідеї для співпраці, які сприятимуть покращанню навчального процесу й дотриманню академічної доброчесності.

Так, очільник вишу наголосив на тому, що активність студентського самоврядування має бути спрямована не тільки на проведення інформаційних заходів, але й бути інституцією, яка дотримується певних норм і правил, починаючи з доброчесності загалом і закінчуючи прикладом своєї особистої поведінки і ставлення студентів до навчального процесу, до виконання елементарних вимог життя та існування у межах нашого колективу.

Також важливо бути активними учасниками навчального процесу не тільки як отримувачі освіти, але й як небайдужі студенти, які допомагають адміністрації університету у виявленні випадків недобросовісного або неформального ставлення до оточуючих.

Пан Валерій побажав студентам частіше контактувати з адміністрацією та презентувати свої побажання, можливості та досягнення. Також очільник ЗВО висловив сподівання на тісну комунікацію студентів з адміністрацію: «Бажаю, щоб ми більше чули одне одного, доносили свої думки, пропозиції, побажання і враження від тієї чи іншої ситуації, щоб наш університетський простір ставав лише краще».